Tuinaanleg Buizingen

Tuinaanleg Buizingen: U wilt uw tuin aanleggen? Er zijn zo veel opties om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van de perfecte tuinstijl.
De perfecte tuin voor uw woning

Tuinaanleg Buizingen

Tuin aanleggen en opknappen

Tuinaanleg Buizingen: waar moet u allemaal over nadeken? Denk na over de perfecte tuin voor uw huis te Buizingen en u zult merken dat het veel meer is dan alleen een buitenruimte. Een mooie tuin aanleggen kan wonderen doen door ervoor te zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit, terwijl het ook privacy of afscherming van het zicht biedt!

U kan tuinaanlegger Dockx Hoveniers inschakelen voor uw tuinaanleg in Buizingen, gaande van grondwerken uitvoeren, de aanleg van uw terras en oprit, gazonaanleg, omheiningen en afsluitingen. En uiteraard ook voor tuinonderhoud zijn we steeds beschikbaar.

Wij maken zelf dus geen tuinplannen, maar kunnen uw tuinplan wel tot leven brengen. Is het tijd om eindelijk die tuinaanleg te realiseren? Huur onze vakmensen van Dockx Hoveniers in als u op zoek bent naar een team van professionele tuinaanleggers. Neem vandaag nog contact met ons op als u uw tuin wilt laten aanleggen. Wij kunnen u dit werk uit handen nemen tegen betaalbare prijzen!

Tuinaanleg Buizingen: welk type tuin wilt u?

Er zijn zo veel opties om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van de perfecte tuinstijl. U kunt online inspiratie opdoen door naar afbeeldingen te kijken, voorbeelden te bezoeken of tuinen in uw omgeving te bekijken en zelfs de prachtige landschappen van andere mensen te verkennen!

Voorbereidingen: Opruimen van de tuin en grondwerk

De eerste fase van het aanleggen van een nieuwe tuin bestaat uit voorbereidend werk. Eerst moet u de bestaande tuin leeghalen, alle afval verwijderen en dan is het tijd voor graafwerk! Misschien heb je hier hulp bij nodig, maar zo niet, dan zijn er nog veel meer mogelijkheden… Bijvoorbeeld voor het aanleggen van een gazon – zorg ervoor dat alles goed gegraven wordt, zodat er geen hellingen zijn aan beide kanten. Het zal later ook gemakkelijker toegankelijk zijn omdat alles al geëgaliseerd is.

Onze specialiaties: gazonaanleg

Dockx hoveniers houd zich niet alleen bezig met de aanleg van uw gazon, maar ook met het onderhoud van uw gazon, zoals ontmossen, sproeien tegen onkruid, kalk en vetten gooien. Voor dit alles voeren wij meestal eerst een bodemonderzoek uit, zodat de juiste hoeveelheden worden gebruikt.

Het inrichten van de tuin

Als het gaat om het inrichten van een tuin, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. U kunt kiezen uit een scala aan stijlen en ontwerpen, afhankelijk van het soort omgeving dat het beste bij uw persoonlijkheid past!

  • Oprit aanleggen
  • Terras aanleggen
  • Omheiningen
  • Tuinafsluitingen
  • Gazonaanleg

Neem gewoon de tijd, geniet van het proces en u zult eindigen met een fantastische tuin die perfect is om gasten te ontvangen of in te ontspannen. Laat een prachtige tuin aanleggen zonder uw budget te overschrijden.

Tuinaanleg
Tuinaanleg

De meerwaarde van een mooie tuin

De tuin is een cruciaal onderdeel van het huis, en kan een doorslaggevende factor zijn voor kopers. Een mooie tuin kan van uw huis een verkoopbaar goed maken. Dit komt omdat kopers geïnteresseerd zijn in hoe goed ontworpen en gestructureerde tuinen bijdragen aan de algehele esthetische kwaliteit van woningen, wat ook de waarde ervan verhoogt, aangezien renovatiewerkzaamheden een verwachte return on investment voor u opleveren!

Tuinaanleg door Dockx Hoveniers

Het aanleggen van een nieuwe tuin hoeft echter geen dure aangelegenheid te zijn. Als u wilt dat uw tuinaanleg mooi gedaan wordt zonder de bank te breken en met zo weinig mogelijk onderhoud voor de gebruikers (u!), neem dan vandaag nog contact op met Dockx Hoveniers.

U kunt luxe aan uw tuin toevoegen door een pergola, overkapping of vijver te plaatsen, maar zorg ervoor dat u het budget ervoor hebt, want deze dingen kosten meer dan alleen gras en tegels. Het zal u misschien verbazen dat het aanleggen van eenvoudig gras niet zo eenvoudig of duur is. De prijzen zullen variëren aan de hand van het type project dat u wilt laten uitvoeren.

Creatief en snel
Flexibel en professioneel
Grote en kleine projecten
Unieke Tuinen

Hoewel veel mensen enthousiast beginnen en hard werken aan hun tuin, maken ze de klus niet altijd goed af. Dat is jammer, want het kost meer tijd om een onverzorgde tuin te onderhouden dan een tuin die van begin tot eind met zorg is aangelegd door iemand die weet wat hij doet!

Tuinaanleg
Tuinaanleg

Waarom voor ons kiezen

Een gezonde tuin laten groeien

Gratis schatting

Wij komen vrijblijvend langs, neem contact met ons op.

Modern materiaal

Wij maken gebruik van modern materiaal en gereedschap.

Kwaliteitswerk

Ons professionele team levert altijd werk van hoge kwaliteit.

Correcte prijzen

Transparante & eerlijke prijszetting.