Tuinaannemer Leuven: Dockx Hoveniers

Tuinaannemer Leuven: zoekt u een tuinaannemer voor het uitvoeren van tuinwerken zoals grondwerken, graafwerken, afbraakwerken, tuinaanleg, boomverzorging of tuinonderhoud? Met tuinaannemersbedrijf Dockx hoveniers verzorgen we tuinen op maat van de klant in regio Leuven & omstreken.
Neem contact op
Uw tuin vakkundig opgeknapt

Tuinaannemer Leuven

10 jaar ervaring in tuinieren

Tuinaannemer Leuven: de tuinaannemers van Dockx Hoveniers weten hoe ze mooie, gepersonaliseerde tuinen kunnen aanleggen die perfect passen bij elke levensstijl of manier van leven! Wij zijn geen tuinontwerpers, maar wel tuinspecialisten in allerhande tuinwerken zoals afbraak en grondwerken, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze bekwame tuinaannemers zullen met u samenwerken bij het aanleggen van uw droomtuin en ervoor zorgen dat het voldoet aan al uw wensen.

Uiteraard moet het niet altijd gaan om een complete aanleg, u kan ons ook inschakelen voor het uitvoeren van specifieke tuinwerken.

We zijn niet zomaar een hoveniersbedrijf -onze medewerkers zijn allemaal top hoveniers met veel kennis in tuinwerken. We werken altijd op basis van wederzijdse eerlijkheid en vertrouwen. Alle adviezen die we geven, zijn weloverwogen, gebaseerd op informatieve sessies met u om niet alleen een duidelijk inzicht te krijgen in wat uw behoeften zijn, maar ook hoe we kunnen helpen deze op de meest effectieve manier te bereiken, zodat onze relatie zowel nu als in de komende jaren bloeit! Als u dus op zoek bent naar een ervaren tuinaannemer in Leuven die klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt, dan zit u hier op de juiste plaats!

Tuinaannemer Leuven

Onze visie en missie als hovenier

Onze focus ligt op het aanleggen en onderhouden van tuinen en uitvoeren van allerhande tuinwerken. Laat ons uw dromen waarmaken met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit die jarenlang meegaan, hoe vaak u het uiterlijk ook verandert! Wij werken nauw samen aan elk project zodat al onze klanten krijgen wat ze willen zonder gedoe of stress – gewoon tuinwerken die goed zijn uitgevoerd tegen een betaalbare prijs.

Wij leggen al reeds 10 jaar tuinen aan en voeren allerhande tuinwerken & onderhoud uit. Wij doen dit door onze expertise in tuinaanleg en tuinonderhoud te combineren om ervoor te zorgen dat uw tuin alles is wat u zich ervan had voorgesteld! Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent of vragen hebt over de prijs.

Bekijk ons aanbod aan tuinwerken:

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Er zijn zo veel opties om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van de perfecte tuinstijl.

Lees meer

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Met een onderhoudsabonnement kunt u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin genieten.

Lees meer

Afbraakwerken

Afbraakwerken

U wilt van dat tuinhuisje af? Wij kunnen helpen! Geen klus is te groot of te klein voor ons.

Lees meer

Dockx Hoveniers

Hoveniersbedrijf

Wij zijn geweldig in het verzorgen van uw tuinwensen. Bekijk de meest recente projecten.

Realisaties

Waarom voor ons kiezen

Een gezonde tuin laten groeien

Gratis schatting

Wij komen vrijblijvend langs, neem contact met ons op.

Modern materiaal

Wij maken gebruik van modern materiaal en gereedschap.

Kwaliteitswerk

Ons professionele team levert altijd werk van hoge kwaliteit.

Correcte prijzen

Transparante & eerlijke prijszetting.