Tuinonderhoud Buizingen

Tuinonderhoud Buizingen: van regulier tuinonderhoud tot boomverzorging en stormschade opruimen.
Wij komen vrijblijvend bij u langs

Tuinonderhoud Buizingen

Tuinonderhoud – volledig ontzorgd

Tuinonderhoud Buizingen: een tuin onderhouden is essentieel voor mooie tuin. Een tuin is namelijk een plek die goed verzorgd moet worden. Een mooie, ontspannende plek om ‘s zomers te ontsnappen aan de wereld en tijd door te brengen met vrienden of familie – of om kinderen buiten te laten spelen op hun eigen voorwaarden! Maar het gebeurt vaak dat tuinen in verval raken; het zijn niet echt mooie plekken meer omdat u kunt zien dat iemand er niet veel moeite in heeft gestoken.

Wanneer u een tuin hebt in regio Buizingen, is het dus belangrijk dat u alles goed verzorgt. Als gazons of tuinen overwoekerd lijken met gras en onkruid, worden ze niet zo veel gebruikt, waardoor ze onaantrekkelijk worden. Met regelmatig onderhoud wordt uw tuin mooier en gaat het er beter uitziet dan ooit tevoren.

Tuinonderhoud Buizingen: van onderhoud tot boomverzorging & stormschade opruimen.

Onze hoveniers zijn meer dan alleen maar een mooi gezicht, ze zijn de ruggengraat van dit bedrijf. Zij zijn specialisten in alles wat te maken heeft met het onderhouden van tuinen in Buizingen & omstreken! Deze vakkundige professionals hebben jarenlange ervaring met lastige problemen die alleen kunnen worden opgelost met een deskundige aanpak – zoals het snoeien van bomen, problemen met de bestrating of het opruimen van stormschade. De klussen variëren naargelang het type eigendom dat u heeft, maar hoe groot of klein uw opdracht ook is, ze krijgen het voor elkaar dankzij onze hardwerkende mensen bij Dockx Hoveniers.

De tuinman zal zijn handen vuil maken voor kleine klusjes zoals het wieden van de tuin, het schoonmaken van de patio en het verwijderen van afval. Dit betekent dat elke klus kan worden uitbesteed! Het grootste voordeel van het uitbesteden van onderhoud aan een professional is dat zij ervaring hebben- waardoor zij experts zijn in alles wat met beplanting of beheer te maken heeft- plus het kan ook betekenen dat uw tuin meer aandacht nodig heeft dan u zelf kunt (of wilt) geven; laat ons deze taken op ons nemen.

Verschillende soort tuinonderhoud mogelijk in Buizingen

Het type en de grootte van uw tuin kunnen een wereld van verschil maken als het gaat om het onderhoud ervan. Het belangrijkste is dat u de juiste soort onderhoudt voor uw behoeften, die zullen variëren afhankelijk van wat er is geplant of hoeveel tijd er is verstreken sinds het plantseizoen begon!

De volgende lijst bevat enkele veel voorkomende klussen in de tuin:

 • Tuin bemesten
 • Wieden van onkruid
 • Gras maaien
 • Heg snoeien en verzorgen
 • Bloemen planten
 • Bladblazen
 • Reiniging van het terras

Dit zijn slechts enkele van de klussen die vaak voorkomen, maar onze hoveniers zijn ook klaar voor andere klussen.

Boomverzorging: een vak apart

Tuinonderhoud houdt ook in dat we zeer begaan zijn met een goede boomverzorging. Boomverzorging is toch wel een vak op zich.

Zijn uw bomen beschadigd door stormweer of door slecht snoeiwerk? Oude bomen die neergehaald moeten worden?

 • Verplaatsen van bomen & planten
 • Zieke bomen verzorgen
 • Vellen & snoeien van bomen
 • Kroonverankeringen
 • Frezen (uitgraven) van wortels
 • Knotten, kandelaren en vormsnoei
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Beste tijd voor tuinonderhoud

Waarom zou u de tuin niet eenmalig of bij voorkeur het hele jaar door opnieuw laten aanleggen? Onze experts stellen graag een onderhoudsplan voor u op en bespreken de mogelijkheden met het door u gewenste resultaat in het achterhoofd. Enkele voorbeelden zijn: Het wieden van onkruid, schoffelen, uitdunnen van gras/onkruid, planten van nieuwe bloemen/struiken etc, verwijderen van dode planten & snoeien van heggen indien nodig!

 • Tuinonderhoud eenmalig
 • Tuinonderhoud periodiek
 • Uw tuin herfstklaar (voor- en najaar) maken
 • Uw tuin winterklaar maken

Als het gaat om het onderhoud van uw tuin, heeft u twee opties: een eenmalige onderhoudsbeurt of periodieke afspraken. De eerste optie zou zijn voor die momenten waarop er niet genoeg tijd is om de tuin zelf te onderhouden en het er goed uit te laten zien met hulp van anderen die dat wel kunnen (hoveniers).

Creatief en snel
Flexibel en professioneel
Grote en kleine projecten
Uw tuin vakkundig opgeknapt

Met een onderhoudsabonnement kunt u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin genieten. De grootte en het type (formaat) van de bomen/planten bepalen hoe vaak hij bezoek nodig zal hebben – in principe hangt het ervan af of we het hier over kleine potten hebben of over grotere planten waar meerdere soorten na verloop van tijd meer aandacht nodig kunnen hebben omdat ze niet overal even snel groeien.

Offerte tuin laten onderhouden

Wij geven u graag een prijsopgave voor uw tuinonderhoud. Vul het formulier in op onze contactpagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Wij zijn de beste in wat we doen- en dat betekent dat we uw tuin de zorg geven die hij verdient. Van kleine ruimtes, zoals percelen van 15 vierkante meter of 1000 vierkante meter – wij gaan voor u aan de slag! Ons team zal elk probleem oplossen door oplossingen te bieden zoals achterstallig onderhoud voor alle soorten landschappen (inclusief bomen).

En uiteraard kan u naast het onderhoud van uw tuin bij ons ook terecht voor afbraak- en grondwerken en tuinaanleg.

Tuindonderhoud
Tuindonderhoud

Waarom voor ons kiezen

Een gezonde tuin laten groeien

Gratis schatting

Wij komen vrijblijvend langs, neem contact met ons op.

Modern materiaal

Wij maken gebruik van modern materiaal en gereedschap.

Kwaliteitswerk

Ons professionele team levert altijd werk van hoge kwaliteit.

Correcte prijzen

Transparante & eerlijke prijszetting.